велосипед, ДТПВнаслідок наїзду Nissan на Львівщині загинув велосипедист. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 9 вересня близько 19.25 на автодорозі "Комарно-Миколаїв" в одному з сіл Городоцького району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Nissan Tiida, 32-річна жителька міста Стрий, скоїла наїзд на велосипедиста, 56-річного місцевого мешканця. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


В результате наезда Nissan на Львовщине погиб велосипедист. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошла 9 сентября около 19.25 на автодороге "Комарно-Николаев" в одном из сел Городокского района. Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Nissan Tiida, 32-летняя жительница города Стрый, совершил наезд на велосипедиста, 56-летнего местного жителя. В результате наезда мужчина получил телесные повреждения, от которых скончался на месте происшествия.

Полицейские устанавливают обстоятельства ДТП, открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до пяти лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.