кража, "Батькивщина"Про це повідомив в. о. голови міського осередку Сергій Острик. Інформація про подію вже з'явилась і на обласній партійній сторінці. Про це інформує "Ехо Червонограду". 

Наразі відомо, що, окрім офісу політичної партії, зловмисники відвідали і приміщення ЖЕД (через яке і потрапили до батьківщинівців), і кімнату опорного пункту поліції.

Те, що чужинці "гостювали" в офісі, виявив очільник місцевого осередку Сергій Острик. Як він повідомив, з кабінету викрали оргтехніку. Чи зникло щось в інших приміщеннях, наразі не відомо.

8b721d9abb8f87a8d2f8bc33c405920e.jpg


Об этом сообщил и. о. председателя городской организации Сергей Острик. Информация о происшествии уже появилась и на областной партийной странице. Об этом сообщает "Эхо Червонограда". 

Известно, что, кроме офиса политической партии, злоумышленники посетили и помещения ЖЭУ (через которое и попали в батькивщинивци), и комнату опорного пункта полиции.

То, что иностранцы "гостили" в офисе, обнаружил глава местной ячейки Сергей Острик. Как он сообщил, из кабинета похитили оргтехнику. Исчезло то в других помещениях, пока не известно.