микрорайон, проектУ Львові погодили розбудову мікрорайону біля кільцевої на Стрийській. Про це повідомляє "Твоє місто". 

У Львові затвердили зміни до детального плану території, обмеженої вулицями Стрийською, Вернадського та кільцевої дороги. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради 31 серпня.

Згідно з містобудівною документацією, упродовж 4-7 років тут планують побудувати житлові комплекси, декілька паркінгів, навчальні заклади та лікарню.

Детальний план території охоплює 50,7 га та входить у зонінг Франківського та Сихівського районів. Під час першої черги планують збудувати житловий будинок на 100 мешканців та облаштувати паркомісця із зеленими зонами.

Згодом внутрішній дворик оточать новими будинками, висотність яких не має перевищувати 10 поверхів. У кварталі зможуть проживати до 10 тисяч мешканців. Містобудівною документацією також передбачено зведення дитячого садочка на 85 місць. Забудовник запланував також будівництво школи на 1100-1450 учнів. Біля автовокзалу на Стрийській пропонують облаштувати 4-6-поверховий готель.

Відповідно до ДПТ, нові дошкільні навчальні заклади мають у достатній кількості забезпечити потреби мешканців ЖК "Леопольтаун", ЖК "Новий" та ЖК "Квіти Львова". Крім цього, у межах проекту мають розробити благоустрій парку Архангела Михаїла, який заснували ухвалою Львівської міської ради у 2014 році, збудувати ТРЦ, офіси, спорткомплекс та завершити будівництво пожежного депо.

Додамо, що у межах ДПТ мають добудувати проектовану вулицю Верндського та з’єднати її з автовокзалом на Стрийській і вивести її до недобудованого шляхопроводу на вулиці Княгині Ольги. Згодом тут планують прокласти трамвайну колію.


Во Львове согласовали развитие микрорайона возле кольцевой на Стрыйской. Об этом сообщает "Твой город". 

Во Львове утвердили изменения в детальный план территории, ограниченной улицами Стрыйской, Вернадского и кольцевой дороги. Соответствующее решение было принято на заседании исполнительного комитета Львовского городского совета 31 августа.

Согласно градостроительной документации, в течение 4-7 лет здесь планируют построить жилые комплексы, несколько паркингов, учебные заведения и больницу.

Детальный план территории охватывает 50,7 га и входит в зонинг Франковского и Сыховского районов. Во время первой очереди планируют построить жилой дом на 100 жителей и обустроить паркоместа с зелеными зонами.

Впоследствии внутренний дворик окружат новыми домами, высотность которых не должна превышать 10 этажей. В квартале смогут проживать до 10 000 жителей. Градостроительной документацией также предусмотрено возведение детского сада на 85 мест. Застройщик запланировал также строительство школы на 1100-1450 учеников. У автовокзала на Стрыйской предлагают обустроить 4-6-этажный отель.

Согласно ДПТ, новые дошкольные учебные заведения имеют в достаточном количестве обеспечить потребности жителей ЖК "Леопольтаун", ЖК "Новый" и ЖК "Цветы Львова". Кроме этого, в рамках проекта должны разработать благоустройство парка Архангела Михаила, который основали постановлением Львовского городского совета в 2014 году, построить ТРЦ, офисы, спорткомплекс и завершить строительство пожарного депо.

Добавим, что в рамках ДПТ должны достроить проектируемую улицу Верндського и соединить ее с автовокзалом на Стрыйской и вывести ее в недостроенный путепровода на улице Княгини Ольги. Впоследствии здесь планируют проложить трамвайную колею.