сыр, автобус, таможняУ Раві-Руській митники знайшли 400 кг сиру під обшивкою стелі туристичного автобуса. Рейсовий автобус їхав з Томашева до Жовкви. Про це повідомляє ZAXID.NET

У середу, 5 вересня, у пункті пропуску "Рава-Руська", що на українсько-польському кордоні прикордонники та митники виявили майже 400 кг твердого сиру, що був захований під обшивкою стелі та у порожнинах багажного відділення рейсового туристичного автобуса.

Як уточнила речниця Львівського прикордонного загону Ярослава Мельник, у автобусі MAN, що їхав з Польщі в Україну, перебувало лише 5 пасажирів. Він курсував за маршрутом Томашів – Жовква. Після вилучення 398,8 кг сиру та оформлення матеріалів, автобус поїхав за маршрутом.

Як повідомляють у ДФС Львівщини, протокол про порушення митних правил склали на 23-річного водія автобуса. Під час письмового декларування він заявив про наявність 15 пачок дитячих підгузків та 300 польських злотих. Виявлений під час поглибленого огляду сир він визнав своєю власністю. Наразі вартість вилученого товару встановлюється.


В Раве-Русской таможенники нашли 400 кг сыра под обшивкой потолка туристического автобуса. Рейсовый автобус ехал с Томашева в Жолкву. Об этом сообщает ZAXID.NET

В среду, 5 сентября, в пункте пропуска "Рава-Русская" на украинско-польской границе пограничники и таможенники обнаружили почти 400 кг сыра, который был спрятан под обшивкой потолка и в полостях багажного отделения рейсового туристического автобуса.

Как уточнила пресс-секретарь Львовского пограничного отряда Ярослава Мельник, в автобусе MAN, ехавшем из Польши в Украину, находилось 5 пассажиров. Он курсировал по маршруту Томашив - Жолква. После извлечения 398,8 кг сыра и оформления материалов, автобус поехал по маршруту.

Как сообщают в ГФС Львовщины, протокол о нарушении таможенных правил составили на 23-летнего водителя автобуса. Во время письменного декларирования он заявил о наличии 15 пачек детских подгузников и 300 польских злотых. Обнаруженный во время углубленного осмотра сыр он признал своей собственностью. Сейчас стоимость изъятого товара устанавливается.