"Краковец", граница, СаакашвилиНа пункті пропуску "Краковець" перебуває начальник поліції Львівської області Валерій Середа. Протягом ночі правопорушень або надзвичайних подій не зафіксовано. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Поблизу пункту пропуску "Краковець" на українсько-польському кордоні розміщено наметове містечко учасників раніше заявленого масового заходу. На прохання низки народних депутатів, організаторів цієї акції та представників громадських організацій поліція здійснює посилену охорону публічної безпеки і порядку. Упродовж ночі на 10 вересня жодної інформації про правопорушення або надзвичайні події до підрозділів поліції не надійшло. На місці перебуває начальник поліції Львівської області Валерій Середа, а також керівники структурних поліцейських підрозділів.

Нагадаємо, напередодні увечері відбувся інструктаж сил поліції, залучених до охорони публічної безпеки і порядку на території поблизу прикордонного пункту пропуску "Краковець". Раніше повідомлялося, що поліція перевіряє повідомлення про виявлення підозрілого предмета у бізнесцентрі на Львівщині. Пізніше стало відомо, що під час обстеження небезпечних предметів не виявлено.


На пункте пропуска "Краковец" находится начальник полиции Львовской области Валерий Середа. В течение ночи правонарушений или происшествий не зафиксировано. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Вблизи пункта пропуска "Краковец" на украинском-польской границе размещен палаточный городок участников ранее заявленного массового мероприятия. По просьбе ряда народных депутатов, организаторов этой акции и представителей общественных организаций полиция осуществляет усиленную охрану публичной безопасности и порядка. В течение ночи на 10 сентября никакой информации о правонарушениях или чрезвычайные события в подразделения полиции не последовало. На месте находится начальник полиции Львовской области Валерий Середа, а также руководители структурных полицейских подразделений.

Напомним, накануне вечером состоялся инструктаж сил полиции, привлеченных к охране общественной безопасности и порядка на территории вблизи пограничного пункта пропуска "Краковец". Ранее сообщалось, что полиция проверяет сообщения об обнаружении подозрительного предмета в бизнес-центре на Львовщине. Позже стало известно, что во время обследования опасных предметов не обнаружено.