Дрогобыч, транспорт14 липня до Поля Скорботи у Дрогобичі курсуватиме безкоштовний транспорт. Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради. 

У неділю, 14 липня, о 17:00 у Дрогобичі відбудеться скорботне віче з нагоди 28-ї річниці перепоховання останків жертв більшовицького терору 40-50 рр. Вшанують пам`ять та помоляться за душі закатованих кремлівськими посіпаками у застінках тюрми НКВС на вулиці Стрийській у Дрогобичі на Полі Скорботи, що на вулиці 22 січня.

Цього дня для всіх охочих вшанувати пам`ять жертв НКВС буде організовано безкоштовний доїзд до Поля Скорботи. Безоплатний громадський транспорт курсуватиме від зупинки на вулиці Лесі Українки, що біля фонтану. Час відправлення — 16:30.

Нагадаємо, у 1991 році у Дрогобичі відбулося поховання 486 останків, віднайдених на території нинішнього Меморіалу "Тюрма на Стрийській".


14 июля к Полю Скорби в Дрогобыче будет курсировать бесплатный транспорт. Об этом сообщает пресс-служба Дрогобычского городского совета. 

В воскресенье, 14 июля, в 17:00 в Дрогобыче состоится скорбное вече по случаю 28-й годовщины перезахоронения останков жертв большевистского террора 40-50 гг. Почтят память и помолятся за души замученных кремлевскими пособниками в застенках тюрьмы НКВД на улице Стрыйской в Дрогобыче на Поле Скорби, что на улице 22 января.

В этот день для всех желающих почтить память жертв НКВД будет организован бесплатный подъезд к Полю Скорби. Бесплатный общественный транспорт будет курсировать от остановки на улице Леси Украинки, что у фонтана. Время отправления - 16:30.

Напомним, в 1991 году в Дрогобыче состоялись похороны 486 останков, найденных на территории нынешнего Мемориала "Тюрьма на Стрыйской".