улица Банковская, провалНа тротуарі на вул. Банківській утворилось провалля. Міська рада запевняє, що його найближчим часом усунуть. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На тротуарі на вул. Банківській поблизу каналізаційного люка утворилося провалля, після того як на це місце наїхала машина. Незабаром цю ділянку приведуть до ладу. Про це повідомили у Галицькій районній адміністрації.

"Зараз яма обгороджена. Так як там проходять мережі "Укртелекому", то спершу вони мають обговорити подальший перебіг дій, щоб уникнути пошкодження мереж. Після цього розпочнемо роботи з усунення ями та приведемо тротуар на вул. Банківській до ладу", - зазначив в.о. голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.


На тротуаре га ул. Банковской образовался провал. Городской совет уверяет, что его в ближайшее время устранят. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

На тротуаре на ул. Банковской вблизи канализационного люка образовался провал, после того как на это место наехала машина. Вскоре этот участок приведут в порядок. Об этом сообщили в Галицкой районной администрации.

"Сейчас яма огорожена. Так как там проходят сети "Укртелекома", то сначала они должны обсудить дальнейший ход действий, чтобы избежать повреждения сетей. После этого начнем работы по устранению ямы и приведем тротуар на ул. Банковой в порядок", - отметил в. о. председателя Галицкой районной администрации Андрей Зозуля.