ресторан, свадьба, отравлениеНа лікуванні в інфекційній лікарні перебувають 18 осіб, які харчувались в ресторані "Червона Рута", що на Сихові. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, 9 червня о 17.45 до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло повідомлення про госпіталізацію до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні пацієнтів, що були гостями на весіллі 8 червня в ресторані "Червона Рута" (вул. Хуторівка, 26, Сихівський район).

Пацієнтів госпіталізували із симптомами: висока температура, понос, блювота. На весіллі було близько 100 осіб. Станом на 09.00 10 червня за допомогою звернулось 20 осіб, з них 1 дитина, 2009 року народження. Госпіталізовані в обласну інфекційну лікарню 18 осіб, в тому числі 1 дитина.

Стан пацієнтів середньої тяжкості.


На лечении в инфекционной больнице находятся 18 человек, питались в ресторане "Червона Рута" на Сыхове. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения ЛГС, 9 июня в 17.45 во Львовский областной центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф поступило сообщение о госпитализации в Львовскую областную инфекционную клиническую больницу пациентов, которые были гостями на свадьбе 8 июня в ресторане "Червона Рута" (ул. Хуторовка, 26, Сыховский район).

Пациентов госпитализировали с симптомами: высокая температура, понос, рвота. На свадьбе было около 100 человек. По состоянию на 09.00 10 июня по помощью обратилось 20 человек, из них 1 ребенок, 2009 года рождения. Госпитализированы в областную инфекционную больницу 18 человек, в том числе 1 ребенок.

Состояние пациентов средней тяжести.