взрыв, кафе, девушкаУ Львові внаслідок вибуху в закладі громадського харчування травмована 17-річна дівчина. Попередньо встановлено, що причиною вибуху міг стати витік побутового газу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 10 травня, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в одному з закладів громадського харчування, розташованому на вулиці Зерновій у Львові, близько 5.35 стався вибух, внаслідок якого травмовано людину.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілої – нею виявилась 17-річна львів’янка, яка перебувала у закладі. Лікарі діагностували у неї струс головного мозку та опік обличчя. Також попередньо встановлено, що причиною вибуху міг стати витік побутового газу.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляє ZAXID.NET, вибух стався у цілодобовому кіоску, де продають фаст-фуд. 

Навпроти цього кіоску на вул. Зерновій та з іншого боку ‒ на проспекті Чорновола розташовані зупинки громадського транспорту.

До 10:30 МАФ був обгороджений стрічкою, а на місці працювала слідчо-оперативна група. Потім слідчий Галицького райвідділу поліції Роман Грева опечатав кіоск, а стрічку зняли. Роман Грева зазначив кореспонденту ZAXID.NET, що усередині кіоску вибухнув один із газових балонів. Їх правоохоронці вилучили на експертизу, а поки вона триватиме, МАФ не працюватиме. Окрім того, поліція перевірить, чи власники МАФу мають належним чином оформлені на нього документи.

Чоловік, який представився працівником денної зміни кіоску, сказав ZAXID.NET, що 17-річна постраждала дівчина працювала у МАФ в нічну зміну.


Во Львове в результате взрыва в заведении общественного питания травмирована 17-летняя девушка. Предварительно установлено, что причиной взрыва могла стать утечка бытового газа. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 10 мая, в милицию поступило сообщение о том, что в одном из заведений общественного питания, расположенном на улице Зерновой во Львове, около 5.35 произошел взрыв, в результате которого пострадал человек.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. Правоохранители установили личность потерпевшей - ею оказалась 17-летняя львовянка, которая находилась в заведении. Врачи диагностировали у нее сотрясение головного мозга и ожог лица. Также предварительно установлено, что причиной взрыва могла стать утечка бытового газа.

Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.

Как сообщает ZAXID.NET, взрыв произошел в круглосуточном киоске, где продают фаст-фуд. 

Напротив этого киоска на ул. Зерновой и с другой стороны - на проспекте Черновола расположены остановки общественного транспорта.

До 10:30 МАФ был огорожен лентой, а на месте работала следственно-оперативная группа. Затем следователь Галицкого райотдела полиции Роман Греве опечатал киоск, а ленту сняли. Роман Греве отметил корреспонденту ZAXID.NET, что внутри киоска взорвался один из газовых баллонов. Их правоохранители изъяли на экспертизу, а пока она будет продолжаться, МАФ не будет. Кроме того, полиция проверит, владельцы МАФа имеют надлежащим образом оформленные на него документы.

Мужчина, представившийся работником дневной смены киоске, сказал ZAXID.NET, что 17-летняя пострадавшая девушка работала в МАФ в ночную смену.