"Сера", гудроны, загрязнениеЗа результатами лабораторних досліджень проб грунту, відібраних на Роздільському ДГХП "Сірка", виявлено перевищення норм нафтопродуктів майже у 20 разів. Про це повідомляє Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

Працівники відділу інструментально-лабораторного контролю Державної екологічної інспекції у Львівській області провели лабораторні дослідження відібраних проб ґрунту на північ від зберігання кислих гудронів на території Роздільського державного гірничо-хімічного підприємства "Сірка", що у м. Новий Розділ Миколаївського району Львівської області.

За результатами проведених аналізів виявлено перевищення норм відносно фону за показниками - неполярні вуглеводні (нафтопродукти) в 18,8 раз, цинк (рухомі форми) в 2,6 рази, залізо загальне в 6 раз, марганець (рухомі форми) в 2,2 рази, свинець (рухомі форми) в 8,8 рази та хром (рухомі форми) в 5,6 рази.


По результатам лабораторных исследований проб почвы, отобранных на Роздольском ГГХП "Сера", обнаружено превышение норм нефтепродуктов почти в 20 раз. Об этом сообщает Департамент экологии и природных ресурсов Львовской облгосадминистрации.

Работники отдела инструментально-лабораторного контроля Государственной экологической инспекции во Львовской области провели лабораторные исследования отобранных проб почвы к северу от хранения кислых гудронов на территории Роздольского государственного горно-химического предприятия "Сера", что в пгт. Раздел Николаевского района Львовской области.

По результатам проведенных анализов выявлено превышение норм относительно фона по показаниям - неполярные углеводороды (нефтепродукты) в 18,8 раз, цинк (подвижные формы) в 2,6 раза, железо общее в 6 раз, марганец (подвижные формы) в 2,2 раза , свинец (подвижные формы) в 8,8 раза и хром (подвижные формы) в 5,6 раза.