газ, угорел, ребенокУ Городку від отруєння чадним газом загинула 4-річний хлопчик, його мати госпіталізована у реанімацію. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

9 квітня, близько 18:20, у м. Городок по вул. Авіаційній, у квартирі на 1-му поверсі 2-х поверхового житлового будинку, після аварійного відкриття дверей за допомогою рятувальників ДСНС, було виявлено без ознак життя місцевого мешканця 2014 року народження та місцеву мешканку 1988 року народження в непритомному стані.

Потерпілу госпіталізовано у реанімаційне відділення Городоцької ЦРЛ. Ймовірною причиною події - отруєння чадним газом. Квартира обладнана ПГ-4 та 2-х функційним газовим котлом іноземного виробництва. Аварійна бригада ПАТ “Львівгаз” виявила відсутність тяги в димовому каналі котла. Тимчасово подачу газу до приміщення припинено.

Обставини події встановлюються.


В Городке от отравления угарным газом погиб 4-летний мальчик, его мать госпитализирована в реанимацию. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

9 апреля, около 18:20, в г. Городок, по ул. Авиационной, в квартире на 1-м этаже 2-х этажного жилого дома, после аварийного открытия дверей с помощью спасателей ГСЧС, было обнаружено без признаков жизни местного жителя 2014 года рождения и местная жительница 1988 года рождения в бессознательном состоянии.

Пострадавшая госпитализирована в реанимационное отделение Городокской ЦРБ. Вероятной причиной происшествия - отравление угарным газом. Квартира оборудована ПГ-4 и 2-х функциональным газовым котлом иностранного производства. Аварийная бригада ОАО "Львовгаз" обнаружила отсутствие тяги в дымовом канале котла. Временно подачу газа в помещение прекращено.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.