газ, отравилисьУ Галицькому районі Львова на вулиці Гоголя в п'ятиповерховому житловому будинку отруїлися газом три людини, серед них – дитина. Їх госпіталізували до реанімації. Всі – жителі Київа. Про це повідомляє прес-служба Департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

9 квітня о 16:03 в квартирі на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку на вул. Гоголя чадним газом отруїлися три людини:

  • 1989 року народження (38% карбосигемоглобіну);
  • 1985 року народження (42% карбоксигемоглобіну);
  • 2014 року народження (2% карбоксигемоглобіну).

Дорослих потерпілих у важкому стані було доставлено до Львівської обласної клінічної лікарні та госпіталізовано до реанімаційного відділення, дитину госпіталізовано до реанімаційного відділення Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

Стан потерпілих на 06:00 год. 10 квітня - середньої важкості. Працівниками ПАТ "Львівгаз" тимчасово припинено подачу газу до двохсекційного опалювального котла. Причина події  з'ясовується.

Цього ж дня о 12:00 теж у Галицькому районі, на вул. Тютюнників, в квартирі отруївся чадним газом місцевий житель, 1997 року народження (11% карбоксигемоглобіну). Потерпілого було доставлено до Львівської обласної клінічної лікарні. Після обстеження та проходження барокамери у задовільному стані відпущений додому. Працівниками ПАТ "Львівгаз" тимчасово припинено подачу газу до газової колонки та конвектора.


В Галицком районе Львова на улице Гоголя в пятиэтажном жилом доме отравились газом три человека, среди них - ребенок. Пострадавших госпитализировали в реанимацию. Все они - жители Киева. Об этом сообщает пресс-служба Департамента по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

9 апреля в 16:03 в квартире на втором этаже пятиэтажного жилого дома на ул. Гоголя угарным газом отравились три человека:

  • 1989 года рождения (38% карбосигемоглобину)
  • 1985 года (42% карбоксигемоглобина)
  • 2014 рождения (2% карбоксигемоглобина).

Взрослых пострадавших в тяжелом состоянии доставили во Львовскую областную клиническую больницу и госпитализироваои в реанимационное отделение, ребенок госпитализирован в реанимационное отделение Львовской городской детской клинической больницы.

Состояние пострадавших на 6:00 10 апреля - средней тяжести. Работниками ПАО "Львовгаз" временно прекращена подача газа в двухсекционный котел. Причина происшествия выясняется.

В этот же день в 12:00 тоже в Галицком районе, на ул. Табачников, в квартире отравился угарным газом местный житель, 1997 года рождения (11% карбоксигемоглобина). Пострадавший был доставлен в Львовскую областную клиническую больницу. После обследования и прохождения барокамеры в удовлетворительном состоянии отпущен домой. Работниками ПАО "Львовгаз" временно прекращена подача газа в газовую колонку и конвектор.