Усик, чемпион, Оксон-ХиллАспірант Львівського державного університету фізичної культури Олександр Усик відстояв титул чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі у бою з американцем Майклом Хантером (12-0, 8 КО), що проходив в американському Оксон-Хілл. Про це повідомляє прес-служба університету.

У 12-раундовому поєдинку Усик виграв за очками переконливо – 117:110 на картках усіх суддів. До п’ятого раунду бій був майже рівним. Удари викидали і Хантер, і українець. На старті 5-го раунду Хантер завдає Усику удару нижче пояса, і це, здається, розізлило українця. Наприкінці раунду Усик викидає багато ударів у бік американця, але Хантер встояв. У подальших раунда Усик вже домінував на всі сто відсотків. У 7-му та 8-му раундах Усик знову вчинив бомбардування Хантера, але американець чудово тримав удар. У 10-му раунді в Усика знову був шанс закінчити бій достроково, і Хантер знову провів курс реінкарнації після чудового правого джебу та удару лівою по корпусу. У 11-раунді бокс став більш обережний, а вже завершальний раунд розставив усі крапки над "і". Суддя в рингу відрахував нокдаун Хантеру після навали Усика з багатьма ударами, але американець таки встояв на ногах, хоча й програв. Для Усика ця перемога стала 12-ю на профірингу та другою в США.

"Задоволений своїм виступом. Зробив те, що повинен був зробити. Суперник напропускав достатньо ударів і, можливо, бій потрібно було зупиняти в останніх раундах. Удари Хантера? Звичайно, я відчував ці удари, але вони мене не дуже турбували. Він намагався мене тримати, але я був до цього готовий і відпрацьовував все це в залі. Мені потрібна була дистанція, щоб розширити діапазон ударів. Що далі? Готовий битися з будь-яким з чемпіонів", – зізнався щасливий чемпіон Олександр Усик.


Аспирант Львовского государственного университета физической культуры Александр Усик отстоял титул чемпиона мира по версии WBO в тяжелом весе в бою с американцем Майклом Хантером (12-0, 8 КО), который проходил в американском Оксон-Хилл. Об этом сообщает пресс-служба университета.

В 12-раундовом поединке Усик выиграл по очкам убедительно - 117: 110 в карточках всех судей. До пятого раунда бой был почти равным. Удары выбрасывали и Хантер, и украинец. На старте 5-го раунда Хантер наносит Усику удар ниже пояса, и это, кажется, разозлило украинца. В конце раунда Усик выбрасывает много ударов в сторону американца, но Хантер устоял. В последующих раунда Усик уже доминировал на все сто процентов. В 7-м и 8-м раундах Усик вновь совершил бомбардировки Хантера, но американец отлично держал удар. В 10-м раунде у Усика снова был шанс закончить бой досрочно, и Хантер снова провел курс реинкарнации после великолепного правого джеба и удара левой по корпусу. В 11-м раунде бокс стал более осторожным, а уже завершающий раунд расставил все точки над "и". Судья в ринге отсчитал нокдаун Хантеру после серии ударов Усика. Американец устоял на ногах, хотя и проиграл. Для Усика эта победа стала 12-й на профиринге и второй в США.

"Доволен своим выступлением. Сделал то, что должен был сделать. Соперник напропускал достаточно ударов и, возможно, бой нужно было останавливать в последних раундах. Удары Хантера? Конечно, я чувствовал эти удары, но они меня не очень беспокоили. Он пытался меня держать, но я был к этому готов и отрабатывал все это в зале. Мне нужна была дистанция, чтобы расширить диапазон ударов. Что дальше? Готов драться с любым из чемпионов", - признался счастливый чемпион Александр Усик.