кадиллак, поножовщинаПоблизу одного із пансіонатів у селищі Шкло чоловіки посварились через "кадилак", у хід пішов ніж. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Яворівський відділ поліції 9 березня о 23.05 надійшло повідомлення від чергового лікаря місцевої лікарні про те, що  до них за медичною допомогою звернувся 39-річний мешканець одного з сіл району. Медики поставили пацієнту діагноз “колото-різана рана черевної порожнини“ та госпіталізували у реанімаційне відділення.

Як встановили правоохоронці, раніше судимий чоловік був поранений близько 21.15 поблизу одного із пансіонатів у селищі Шкло під час конфлікту з 27-річним мешканцем Новояворівська.

За словами іншого учасника конфлікту, потерпілий намагався сісти за кермо його автомобіля “кадилак“, а коли він не дозволив йому цього, витягнув з кишені ніж і наніс ним власнику автомобіля удар в руку. Обороняючись, чоловік вихопив у нападника ніж та наніс йому удар у живіт.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.124 (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони) КК України. Хазяїну авто загрожує до двох років обмеження волі.


Около пансионата в поселке Шкло мужчині поссорились из-за “кадиллака“, в ход пошел нож. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

В Яворивский отдел полиции 9 марта в 23.05 поступило сообщение от дежурного врача местной больницы о том, что к ним за медицинской помощью обратился 39-летний житель одного из сел района. Медики поставили пациенту диагноз “колото-резаная рана брюшной полости“ и госпитализировали в реанимационное отделение.

Как установили правоохранители, ранее судимый мужчина был ранен около 21.15 возле одного из пансионатов в поселке Шкло во время конфликта с 27-летним жителем Новояворовск.

По словам другого участника конфликта, пострадавший пытался сесть за руль его автомобиля “кадиллак“, а когда он не позволил ему этого, вытащил из кармана нож и нанес им владельцу автомобиля удар в руку. Обороняясь, мужчина выхватил у нападавшего нож и нанес ему удар в живот.

Возбуждено уголовное производство по ч.1 ст.124 (умышленное причинение тяжких телесных повреждений при превышении пределов необходимой обороны) УК Украины. Хозяину авто грозит до двух лет лишения свободы.