шахта "Степная", аварияДев’ять гірників, постраждалих під час аварії на шахті “Степова” ДП “Львіввугілля” 2 березня, досі перебувають у важкому стані. Про це повідомляє прес-служба Департаменту цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації.

За даними департаменту, станом на 06:00 10 березня на лікуванні в опіковому відділенні Львівської 8-ї міської клінічної лікарні продовжують знаходитися 23 гірника стаціонарно (із них: 9 - у важкому стані, 8 – в стані середньої важкості, 6 осіб – у легкому стані) та 6 осіб - амбулаторно.


Девять горняков, пострадавших при аварии на шахте "Степная" ГП "Львовуголь" 2 марта, до сих пор находятся в тяжелом состоянии. Об этом сообщает пресс-служба Департамента гражданской защиты населения Львовской облгосадминистрации.

По данным департамента, по состоянию на 6:00 10 марта на лечении в ожоговом отделении Львовской 8-й городской клинической больницы продолжают находиться 23 горняка стационарно (из них: девятый тяжелом состоянии, 8 - в состоянии средней тяжести, 6 - в легком состоянии) и 6 - амбулаторно.