Львівський регіональний центр з гідрометеорології попередив про ускладнення погодних умов. Так, по території Львівської області та місту Львову 10 — 11 лютого посилиться південно-західний та західний вітер 17 — 22 м/с, подекуди будуть хуртовини; 10 лютого вранці та вдень — сильний вітер з поривами 28 — 33 м/с, місцями гроза. 11 лютого вдень очікується подекуди сильний вітер з поривами 25 — 30 м/с. На дорогах ожеледиця.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради застерігає усіх учасників дорожнього руху бути максимально обачними і обережними. Пішоходів — тепло одягатися, носити неслизьке, відповідне до погодних умов взуття; не ходити під розлогими деревами і триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження. Водночас — не вибігати на дорогу і переходити лише у спеціально відведених для цього місцях.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, мешканців та усіх небайдужих просять повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 15−80. Особливо — якщо бачать безпритульних, адже у місті цілодобово працює пункт обігріву на вул. Кирилівській 3а, за потреби — запрацює ще один.