Андрей Садовой, переезд, семья, президентМіський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook спростував інформацію про те, що переїжджає до Києва. 

"Багато запитань від медіа, де я і сім’я. Поширюють фейк, що вивіз родину зі Львова. Нісенітниця. Вчора перебував на Франківщині. Сьогодні на засіданні штабу в Києві (на фото). Багато зустрічей з середовищами. У п’ятницю ввечері о 21:00 прямий радіоефір з Андрієм Куликовим (буде трансляція на сторінці у FB). В суботу - у Львові. На час відсутності обов’язки міського голови виконує заступник з питань економіки та фінансів Генадій Васьків.

Всі виборчі поїздки здійснюю за рахунок відпустки, на яку маю право як кандидат в президенти, і за власні кошти. Зі мною в поїздках по всій Україні, яких буде багато, часто буде дружина Катерина.

Дітей, як мінімум до кінця навчального року, забирати до Києва не планує, зазначив він.


Городской голова Львова Андрей Садовый на своей странице в Facebook опроверг информацию о том, что переезжает в Киев. 

"Много вопросов от медиа, где я и семья. Распространяют фейк, что вывез семью из Львова. Чушь. Вчера был на Франковщине. Сегодня на заседании штаба в Киеве (на фото). Много встреч со средами. В пятницу вечером в 21:00 прямой радиоэфир с Андреем Куликовым (будет трансляция на странице в FB). в субботу - во Львове. На время отсутствия обязанности городского головы исполняет заместитель по вопросам экономики и финансов Геннадий Васкив.

Все избирательные поездки осуществляю за счет отпуска, на которую имею право как кандидат в президенты, и за собственные средства. Со мной в поездках по всей Украине, которых будет много, часто будет жена Екатерина.

Детей, как минимум до конца учебного года, забирать в Киев не планирует, отметил он.