пожар, домУ Буському районі внаслідок пожежі в будинку ледь не загинув власник. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

9 листопада о 04:18 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Кізлів Буського району. Пожежа виникла в дерев’яному одноповерховому житловому будинку, розміром 10×6 м.

Пожежу помітили сусіди, які викликали вогнеборців. Як з’ясувалось на місці, в будинку може перебувати, власник 1962 року народження.

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі. Під час проведення розвідки пожежі в будинку виявили чоловіка. Потерпілого рятувальники вивели із задимленого помешкання на свіже повітря й передали медикам для надання подальшої допомоги. Від госпіталізації чоловік відмовився.

Вогнеборцям вдалося не допустити розповсюдження вогню і тим самим ще й  врятувати житловий будинок та поруч розміщену господарську будівлю від повного знищення. О 05:12 пожежу вдалось локалізувати та о 06:11 ліквідувати в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено прибудову до хати на площі 15 кв.м, дах житлового будинку на площі 50 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 30 кв.м, пошкоджено перекриття житлового будинку на площі 60 кв.м, дах сусідньої господарської будівлі на площі 20 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Обставини пожежі та причина виникнення займання встановлюються.

52947701d728076f6b5dd0bf626facc4.jpg


В Бусском районе в результате пожара в доме едва не погиб владелец. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

9 ноября в 4:18 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в с. Кизлов Бусского района. Пожар возник в деревянном одноэтажном жилом доме, размером 10 × 6 м.

Пожар заметили соседи, которые вызвали пожарных. Как выяснилось на месте, в доме может находиться, владелец 1962 года рождения.

Из-за сильного задымления спасателям пришлось работать в аппаратах на сжатом воздухе. При проведении разведки пожара в доме обнаружили мужчину. Пострадавшего спасатели вывели из задымленного помещения на свежий воздух и передали медикам для оказания дальнейшей помощи. От госпитализации мужчина отказался.

Пожарным удалось не допустить распространения огня и тем самым еще и спасти жилой дом и рядом расположенное хозяйственное здание от полного уничтожения. В 5:12 пожар удалось локализовать и в 6:11 ликвидировать в составе звена газодымозащитной службы. В результате пожара огнем уничтожена пристройка к дому на площади 15 кв.м, крыша жилого дома на площади 50 кв.м, вещи домашнего обихода на площади 30 кв.м, повреждены перекрытия жилого дома на площади 60 кв.м, крыша соседней хозяйственной постройки на площади 20 кв.м.

К ликвидации пожара привлекли 7 человек личного состава и 2 единицы спецтехники. Обстоятельства пожара и причина возникновения пожара устанавливаются.