поезд, смерть, мужчинаПоліцейські розслідують обставини загибелі чоловіка на залізничних коліях на Львівщині. Відкрито кримінальне провадження - попередньо встановлено, що мешканець Пустомитівсього району помер від травм, отриманих внаслідок наїзду потяга. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Пустомитівський відділ поліції 8 листопада близько 20.40 надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району на перегоні "Борщовичі-Підбірці" на залізничних коліях виявлено тіло чоловіка без ознак життя. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу загиблого – ним виявився 38-річний мешканець села Пикуловичі Пустомитівського району. Також встановлено, що чоловік помер від травм, отриманих внаслідок наїзду потяга, сполучення та номер якого встановлюється. Рух поїзду № 8554 затримано на 55 хвилин. 

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років. Проводиться досудове розслідування.


Полицейские расследуют обстоятельства гибели мужчины на железнодорожных путях на Львовщине. Открыто уголовное производство - предварительно установлено, что житель Пустомитовсого района скончался от травм, полученных в результате наезда поезда. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Пустомытовский отдел полиции 8 ноября около 20.40 поступило сообщение о том, что в одном из сел района на перегоне "Борщовичи-Подборки" на железнодорожных путях обнаружено тело мужчины без признаков жизни. На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Полицейские установили личность погибшего - им оказался 38-летний житель села Пикуловичи Пустомитовского района. Также установлено, что мужчина умер от травм, полученных в результате наезда поезда, сообщение и номер которого устанавливается. Движение поезда № 8554 задержан на 55 минут.

По факту возбуждено уголовное производство по ч.3 ст.276 (нарушение правил безопасности движения или эксплуатации железнодорожного, водного или воздушного транспорта) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от пяти до десяти лет. Проводится досудебное расследование.