Винники, умер, десятиклассникУчора, 8 листопада, у Винниках трапилася трагедія – в одному з навчальних закладів міста помер десятикласник. Про це пише "Винники.Плюс". 

Наразі причина смерті підлітка невідома. Але відомо, що хлопець був немісцевим і сиротою. Також у юнака були проблеми з серцем. Із рідних у хлопця був лише старенький дідусь. Андрій К. був 2001 року народження, він – уродженець одного з сіл Львівської області.

Інформацію про смерть підлітка підтвердили у Личаківському відділі поліції міста Львова. Зокрема, майор поліції Олег Строцький уже побував на місці трагедії.

"Причину смерті юнака повинна встановити судово-медична експертиза, а поліція наразі не має більше інформації", – зазначив майор Олег Строцький.

На своїй сторінці у Facebook керівник Центру опіки сиріт Роман Прокопець називає Андрія "хлопець-позитив" та зазначає, що той мріяв стати президентом.

"Вічная пам’ять тобі, Андрійку", – написав він.


Вчера, 8 ноября, в Винниках случилась трагедия - в одном из учебных заведений города умер десятиклассник. Об этом пишет "Винники.Плюс". 

Сейчас причина смерти подростка неизвестна. Но известно, что парень был неместным и сиротой. Также у юноши были проблемы с сердцем. Из родных у парня был лишь старенький дедушка. Андрей К. был 2001 года рождения, он - уроженец одного из сел Львовской области.

Информацию о смерти подростка подтвердили в Лычаковском отделе полиции города Львова. В частности, майор полиции Олег Строцкий уже побывал на месте трагедии.

"Причину смерти юноши должна установить судебно-медицинская экспертиза, а полиция пока не имеет больше информации", - отметил майор Олег Строцка.

На своей странице в Facebook руководитель Центра опеки сирот Роман Прокопец называет Андрея "парень-позитив" и отмечает, что он мечтал стать президентом.

"Вечная память тебе, Андрюша", - написал он.