общественный бюджет, проектыСьогодні у Львівській міській раді презентуватимуть великі проекти Громадського бюджету Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

З 1 до 15 листопада у Львові триває голосування за проекти Громадського бюджету, які будуть реалізовані у 2018 році за міські кошти. Сьогодні, 9 листопада, у великій сесійній залі Львівської міської ради (каб.202) о 15.00 відбудеться презентація великих проектів Громадського бюджету Львова. На презентацію запрошені, відповідно, автори великих проектів, а також розпорядники коштів, представники депутатського корпусу, громадські активісти. На Громадський бюджет 2018 року подано 300 проектів на загальну суму 240 млн гривень.

Нагадаємо, зараз триває голосування за проекти громадського бюджету міста Львова через е-сервіс. Проголосувати можна за один великий (загальноміський) та один малий (районний) проект. Всього у голосуванні беруть участь 66 великих проектів. Великі проекти – це проекти міжрайонного, загальноміського значення, загальна вартість реалізації яких становить від 500 тис. до 3 млн гривень На такі проекти виділяється 40 % загального обсягу громадського бюджету.

Голосувати за проекти можуть мешканці Львова або ті особи, які досягли 16-річного віку та відповідають одному з наступних критеріїв:

  • Підприємство, установа чи організація, де працює відповідна особа, зареєстроване у м. Львові, що підтверджується паспортом та довідкою з місця праці.
  • Особа навчається у м. Львові, що підтверджується паспортом та студентським квитком або іншим документом, що підтверджує факт навчання.
  • Особа володіє на праві власності об’єктом нерухомості у м. Львові, що підтверджується паспортом та витягом з відповідного реєстру прав власності.
  • Місце народження особи зареєстроване у м. Львові, що підтверджується паспортом або свідоцтвом про народження.

Сегодня во Львовском городском совете представят крупные проекты Общественного бюджета Львова. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

С 1 по 15 ноября во Львове продолжается голосование за проекты Общественного бюджета, которые будут реализованы в 2018 году за городские средства. Сегодня, 9 ноября, в большом сессионном зале Львовского городского совета (каб. 202) в 15.00 состоится презентация крупных проектов Общественного бюджета Львова. На презентацию приглашены, соответственно, авторы крупных проектов, а также распорядители средств, представители депутатского корпуса, общественные активисты. Всего на Общественный бюджет 2018 года подано 300 проектов на общую сумму 240 млн гривен.

Напомним, сейчас продолжается голосование за проекты общественного бюджета города Львова через е-сервис. Проголосовать можно за один большой (общегородской) и один малый (районный) проект. Всего в голосовании принимают участие 66 крупных проектов. Крупные проекты - это проекты межрайонного, общегородского значения, общая стоимость реализации которых составляет от 500 тыс. до 3 млн гривен. На такие проекты выделяется 40% общего объема общественного бюджета.

Голосовать за проекты могут жители Львова или те лица, которые достигли 16-летнего возраста и отвечают одному из следующих критериев:

  • Предприятие, учреждение или организация, где работает данное лицо, зарегистрированное в г.. Львове, что подтверждается паспортом и справкой с места работы.
  • Лицо учится в м. Львов, что подтверждается паспортом и студенческим билетом или иным документом, подтверждающим факт обучения.
  • Лицо владеет на праве собственности объектом недвижимости в г. Львове, что подтверждается паспортом и выпиской из соответствующего реестра прав собственности.
  • Место рождения лица зарегистрировано в г. Львов, что подтверждается паспортом или свидетельством о рождении.