немецкая овчарка, укралиВ Кам'янка-Бузькому районі зловмисник обікрав два автомобілі та вкрав німецьку вівчарку. Поліцейські затримали його, речові докази вилучено. За вчинені правопорушення раніше судимому чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до шести років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Кам’янко-Бузький відділ поліції 7 листопада звернувся 38-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що невідома особа, проникнувши на подвір’я його господарства, викрала з автомобіля Mercedes Vito ключі запалювання та компресор. Крім того, зловмисник забрав із собою однорічну німецьку вівчарку. Поліцейські встановили, що до скоєння крадіжки причетний раніше судимий 22-річний житель району. І не тільки до цієї, а й до іншої, вчиненої того ж дня в сусідньому селі. Там з автомобіля ВАЗ-2102, який належить місцевому мешканцю, була викрадена автомагнітола.

За фактами відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування. Зловмиснику судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


В Каменка-Бугском районе злоумышленник обокрал два автомобиля и украл немецкую овчарку. Полицейские задержали его, вещественные доказательства изъяты. За совершенные правонарушения ранее судимому мужчине грозит лишение свободы на срок до шести лет. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Каменка-Бугский отдел полиции 7 ноября обратился 38-летний житель одного из сел района. Мужчина сообщил, что неизвестный, проникнув во двор его хозяйства, похитил из автомобиля Mercedes Vito ключи зажигания и компрессор. Кроме того, злоумышленник забрал с собой годовалую немецкую овчарку. Полицейские установили, что к совершению кражи причастен ранее судимый 22-летний житель района. И не только этой, но и к другой, совершенной в тот же день в соседнем селе. Там из автомобиля ВАЗ-2102, принадлежащего местному жителю, была похищена автомагнитола.

По фактам возбуждены уголовные производства по ч.3 ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража). Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от трех до шести лет. Продолжается досудебное расследование. Суд избрал злоумышленнику меру пресечения в виде содержания под стражей.