Сьогодні, 9 жовтня, виконавчий комітет прийняв 10 рішень у сфері містобудування. До того ж, члени виконкому перенесли розгляд одного питання, а також одне питання було зняте з розгляду під час формування порядку денного.

Зокрема, підтримали проекти рішень:

  •     Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на нове будівництво Західним регіональним управлінням Державної прикордонної служби України зовнішніх та внутрішніх електричних мереж з трансформаторною підстанцією потужністю 400 кВт Військово- медичного клінічного центру на вул. Личаківській, 107 у м. Львові.
  •     Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на реконструкцію КЗ ЛОР «Львівський фаховий коледж спорту» тиру у тренажерний зал на вул. Княгині Ольги, 1−3 у м. Львові.
  •     Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на будівництво ПП ПБК «Сімейний маєток» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним гаражем на вул. Угорській, 14 та вул. Луганській, 20. (звернення № 2−49389/АП-ШБ-2401)
  •     Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на будівництво ПП ПБК «Сімейний маєток» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним гаражем на вул. Угорській, 14 та вул. Луганській, 20. (звернення № 2−49401/АП-ШБ-2401)
  •     Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Львівський дослідно-експериментальний механічний завод» виробничої будівлі на вул. Земельній, 23 у м. Львові (будинок № 1 на генплані).
  •     Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Львівський дослідно-експериментальний механічний завод» виробничої будівлі на вул. Земельній, 23 у м. Львові (будинок № 2 на генплані).
  •     Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на реконструкцію з надбудовою гр. Горбачук Н. Ю. нежитлової будівлі у межах існуючих фундаментів під готель з даховою котельнею на вул. Залізничній, 30 у м. Львові.
  •     Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на нове будівництво гр. Василівим А. М. готелю з вбудованою трансформаторною підстанцією, даховою котельнею та підземною автостоянкою на вул. Щирецькій, 33 у м. Львові. (з правками)
  •     Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на нове будівництво гр. гр. Козаком Р. Я. та Марківим В. І. магазину з демонтажем існуючої будівлі на вул. Щирецькій, 33 у м. Львові.
  •     Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.01.2018 № 20.

Також перенесли розгляд питання «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ „Компанія Ріел-Естейт Груп“ існуючої будівлі за рахунок добудови приміщень громадського призначення та дахової котельні на вул. Володимира Великого, 18 у м. Львові».

Натомість зняли з розгляду проект рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на будівництво гр. гр. Угрином А. М. та Криницьким А. П. багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом на вул. Сельських, 7-А у м. Львові».