пожар, саунаУ Сокальському районі внаслідок пожежі в сауні чоловік отримав опіки. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

8 жовтня о 23:17 надійшло повідомлення про пожежу в с. Перв’ятичі Сокальського району. Пожежа виникла в цегляній сауні, прибудованій до двоповерхового цегляного будинку.

Як з'ясувалось на місці виклику, власник будинку розпалив в сауні дрова та пішов до будинку. Через певний час чоловік побачив що в сауні виникла пожежа. До прибуття вогнеборців чоловік намагався самостійно ліквідувати загорання, проте це йому не вдалось. Внаслідок пожежі власник сауни - чоловік 1962 року народження - отримав термічні опіки I, II і III ступеня спини, обох кистей рук та голови. В стані середньої ступені важкості його госпіталізовано у Сокальську центральну районну лікарню.

О 23:55 вогнеборці локалізували пожежу та о 00:35 повністю ліквідували. Пожежею знищено в сауні дах на площі 3 кв.м., речі домашнього вжитку на площі 3 кв.м., пральну машину, пошкоджено стіни на площі 6 кв.м., дах на площі 3 кв.м..

До ліквідації пожежі залучили 4 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.


В Сокальском районе в результате пожара в сауне человек получил ожоги. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

8 октября в 23:17 поступило сообщение о пожаре в с. Первятичи Сокальского района. Пожар возник в кирпичной сауне, пристроенной к двухэтажного кирпичного дома.

Как выяснилось на месте вызова, владелец дома разжег в сауне дрова и пошел к дому. Через некоторое время мужчина увидел, что в сауне возник пожар. До прибытия пожарных мужчина пытался самостоятельно ликвидировать возгорание, однако это ему не удалось. В результате пожара владелец сауны - мужчина 1962 года рождения - получил термические ожоги I, II и III степени спины, обеих кистей рук и головы. В состоянии средней степени тяжести был госпитализирован в Сокальскую центральную районную больницу.

В 23:55 пожарные локализовали пожар и в 00:35 полностью ликвидирован. Пожаром уничтожена в сауне крыша на площади 3 кв.м., вещи домашнего обихода на площади 3 кв.м., стиральную машину, повреждены стены на площади 6 кв.м., крыша на площади 3 кв.м ..

К ликвидации пожара привлекли 4 человек личного состава и 2 единицы спецтехники.