площадка, детиНа площі Теодора завершують облаштовувати нестандартний дитячий майданчик. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Незабаром на площі Теодора відкриють сучасний дитячий майданчик з нестандартними елементами для ігор. Замовником робіт з його облаштування є Галицька районна адміністрація.

"Цей проект є досить оригінальним та унікальним для Львова. На дитячому майданчику є колоди для лазання, гірки для скелелазання різної висоти, будиночок для ігор. Окрім того є велика територія для відпочинку батьків. Цей майданчик розрахований для різних вікових груп дітей: від найменших до підлітків", — зазначають у районній адміністрації.

Вартість робіт — 2,7 млн грн.

Почали облаштування цього простору у квітні цього року та планують завершити об’єкт до кінця жовтня.


На площади Теодора завершают обустраивать нестандартную детскую площадку. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Вскоре на площади Теодора откроют современную детскую площадку с нестандартными элементами для игр. Заказчиком работ по его обустройству является Галицкая районная администрация.

"Этот проект является весьма оригинальным и уникальным для Львова. На детской площадке есть бревна для лазания, горки для скалолазания различной высоты, домик для игр. Кроме того, есть большая территория для отдыха родителей. Эта площадка рассчитана для различных возрастных групп детей: от самых маленьких до подростков", - отмечают в районной администрации.

Стоимость работ - 2700000 грн.

Начали обустройство этого пространства в апреле этого года и планируют завершить объект к концу октября.