У Львові облаштували вулицю Садову та встановили перший велосипедний шлюз для безпечного перетину перехрестя на роздоріжжі Садової і Кульпарківської. Про це повідомив радник міського голови Львова Олег Шмід у Facebook

"Вулиця Садова у Львові виглядає досить закордонненько. Звільнився простір в житловій зоні біля будинків, і там почали бавитися діти. Залишаються концентрації рагулізму в певних місцях, проте незворотні зміни на цій вулиці повинні з часом дати собі раду з ними. Біля Софтсерву - львівська фішка: станція міського прокату велосипедів фірми Некстбайк-Україна. На терміналі залишилося два велосипеди. Очевидно, інші поїхали у вихідний день десь до центру.

У цьому ж місці влаштовано перше у Львові підвищене перехрестя. Кілька днів тому нанесено остаточний варіант дорожної розмітки на перехресті Садової і Кульпарківської, завдяки якій велосипедисти можуть випробовувати перший у Львові велосипедний шлюз для безпечного перетину перехрестя. Звикайте. Це був перший проект комунального Інституту просторового розвитку. Ми поставили досить високу початкову планку і маємо намір її лише підвищувати", - йдеться у дописі.


Во Львове обустроили улицу Садовую и установили первый велосипедный шлюз для безопасного пересечения перекрестка на пересечении Садовой и Кульпарковской. Об этом сообщил советник городского головы Львова Олег Шмид в Facebook

"Улица Садовая во Львове выглядит довольно закордонненько. Освободилось пространство в жилой зоне возле домов, и там начали играть дети. Остаются концентрации рагулизма в определенных местах, однако необратимые изменения на этой улице должны со временем справиться с ними. Около Софтсерва - львовская фишка: станция городского проката велосипедов фирмы Некстбайк-Украина. На терминале осталось два велосипеда. Очевидно, другие поехали в выходной день куда-то в центр.

В этом же месте устроено первое место во Львове повышенного перекрестка. Несколько дней назад нанесен окончательный вариант дорожной разметки на перекрестке Садовой и Кульпарковской, благодаря которой велосипедисты могут испытывать первый во Львове велосипедный шлюз для безопасного пересечения перекрестка. Привыкайте. Это был первый проект коммунального Института пространственного развития. Мы установили достаточно высокую начальную планку и намерены ее только повышать", - говорится в заметке.