взрыв, газ, баллонУ Дрогобичі вибухнув газовий балон. Постраждало двоє людей. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 8 вересня, близько 14.30 до поліції надійшло повідомлення про вибух побутового газового балона в одному з гаражів, на вул. Самбірській.

Тілесні ушкодження, зокрема опіки, отримали двоє чоловіків віком 31 та 42 роки, місцеві мешканці. Вони перебувають у лікарні.

Також попередньо встановлено, що вибухнув побутовий газовий балон невеликого об’єму. На місці події працює слідчо-оперативна група.


В Дрогобыче взорвался газовый баллон. Пострадали два человека. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 8 сентября, около 14.30 в полицию поступило сообщение о взрыве бытового газового баллона в одном из гаражей на ул. Самборской.

Телесные повреждения, в том числе ожоги получили двое мужчин в возрасте 31 и 42 года, местные жители. Они находятся в больнице.

Также предварительно установлено, что взорвался бытовой газовый баллон небольшого объема. На месте происшествия работает следственно-оперативная группа.