мальчик, розыскУ Червонограді поліцейські розшукали зниклого одинадцятирічного хлопчика. Дитина не повернулася додому з прогулянки, батьки звернулися за допомогою у поліцію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Червоноградський відділ поліції 8 вересня близько 23.00 надійшло повідомлення про те, що 11-річний місцевий хлопчик не повернувся з прогулянки додому і його місцеперебування наразі невідоме.

Поліцейські негайно розпочали пошуки дитини і сьогодні, 9 вересня, близько восьмої ранку виявили його на вулиці на відстані близько двох кілометрів від будинку, де він проживає.

Дитина здорова та неушкоджена. З ним та його мамою працівники ювенальної превенції провели профілактичну бесіду. Інформацію про подію правоохоронці передали у соцслужби.


В Червонограде полицейские разыскали пропавшего одиннадцатилетнего мальчика. Ребенок не вернулся домой с прогулки, родители обратились за помощью в полицию. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Червоноградский отдел полиции 8 сентября около 23.00 поступило сообщение о том, что 11-летний местный мальчик не вернулся с прогулки домой и его местонахождение пока неизвестно.

Полицейские немедленно начали поиски ребенка и сегодня, 9 сентября, около восьми утра обнаружили его на улице на расстоянии около двух километров от дома, где он проживает.

Ребенок здоров и невредим. С ним и его мамой работники ювенальной превенции провели профилактическую беседу. Информацию о происшествии правоохранители передали в соцслужбы.