боец, ДонбассНа Донбасі від кулі снайпера загинув 30-річний боєць з Львівщини. Михайло Ткачишин був родом із Херсонщини, але останнім часом з сім’єю проживав у Львівській області. Про це повідомляє ZAXID.NET

5 вересня на Донбасі від кулі снайпера загинув 30-річний боєць 53-ї окремої механізованої бригади Михайло Ткачишин з Львівщини.

Як повідомляє у суботу, 7 вересня, прес-служба 53-ї ОМБР, Михайло був родом із Херсонщини, але останнім часом з сім’єю проживав у Львівській області.

Він народився 20 вересня 1988 року, відтак 15 днів не дожив до 31 року народження.

"У 53-тій бригаді служив з квітня 2019 року – у п’ятій роті другого батальйону у званні сержанта. В своєму підрозділі був гранатометником. До цього проходив службу у 184 навчальному центрі, був інструктором. Побратими говорять, що він був дуже товариським та надзвичайно щирим хлопцем, мав славу здібного воїна", - йдеться у повідомленні.

Захисника з війни не дочекалися п’ятирічний син, дружина, батьки.

На Донбассе от пули снайпера погиб 30-летний боец со Львовщины. Михаил Ткачишин был родом из Херсона, но в последнее время с семьей проживал в Львовской области. Об этом сообщает ZAXID.NET

5 сентября на Донбассе от пули снайпера погиб 30-летний боец ​​53-й отдельной механизированной бригады Михаил Ткачишин со Львовщины.

Как сообщает в субботу, 7 сентября, пресс-служба 53-й ОМБР, Михаил был родом из Херсона, но в последнее время с семьей проживал в Львовской области.

Он родился 20 сентября 1988, так что 15 дней не дожил до 31 года.

"В 53-той бригаде служил с апреля 2019 - в пятой роте второго батальона в звании сержанта. В своем подразделении был гранатометчиком. До этого проходил службу в 184-м учебном центре, был инструктором. Побратим говорят, что он был очень общительным и очень искренним парнем, слыл способного воина", - говорится в сообщении.

Защитника с войны не дождались пятилетний сын, жена, родители.