прокуратура, индус, мошенничество

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно іноземця, який ошукав громадян на 2 мільйони гривень.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що іноземець, громадянин Індії, здобувши вищу освіту й тривалий час проживаючи в Україні, протягом 2013-2015 років, вів злочинний "бізнес" на території Тернопільської та Львівської областей. Зокрема, під вигаданим приводом поставки мармуру та граніту, паперу і медичних препаратів неодноразово вводив в оману місцевих мешканців.

Не маючи наміру реалізовувати такі товари, зловживаючи довірою, він заволодів коштами потерпілих на суму майже 2 млн грн. Обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Прокуратура направила в суд обвинительный акт в отношении иностранца, который обманул жителей на 2 миллиона гривен.

Об этом сообщили в пресс-службе прокуратуры Львовской области.

Досудебным расследованием установлено, что иностранец, гражданин Индии, получив высшее образование и длительное время проживая в Украине, в течение 2013-2015 годов, вел преступный "бизнес" на территории Тернопольской и Львовской областей. В частности, под вымышленным предлогом поставки мрамора и гранита, бумаги и медицинских препаратов неоднократно вводил в заблуждение местных жителей.

Не собираясь реализовывать эти товары, злоупотребляя доверием, он завладел средствами потерпевших на сумму почти 2 млн.грн.

Обвиняемому избрана мера пресечения в виде содержания под стражей.