вокзал, модернизацияУкрзалізниця закінчила комплекс робіт з модернізації львівського залізничного вокзалу. Про це повідомляє прес-центр Львівської залізниці.

Поряд із масштабною реконструкцією площі Двірцевої у Львові роботи з модернізації інфраструктури не оминули й Головний залізничний вокзал.

Аби ремонтні роботи не вплинули на стабільну роботу центрального пасажирського вузла, прохід до головної будівлі вокзалу здійснювався через огороджені коридори, що ведуть до центрального входу та в приміський касовий зал. Фахівці Львівського територіального управління філії "Центр будівельних робіт та експлуатації споруд" виконали роботи з ремонту аварійних ділянок сходів до першого перону із західної сторони. Відремонтовано та побілено фасад головної будівлі вокзалу з боку першого пасажирського перону. Безпосередньо на пероні пофарбовано конструктивні елементи опор дебаркадера.

"Ці роботи будівельники виконували поетапно, щоб мінімізувати незручності для пасажирів, які прибувають та вирушають зі Львова в подорож", - зазначають у прес-центрі.

Крім того, для покращення навігації Головним залізничним вокзалом Львова на торцях накриття над платформами на конструктивних елементах дебаркадеру встановлено натяжні банери з написами "Східна сторона" та "Західна сторона".

Поряд із комплексом ремонтних робіт залізничники реалізовують ряд заходів для підтримання об’єктів вокзального комплексу в належному санітарно-технічному та естетичному стані. Зокрема, переглянуто та відкориговано технологію прибирання приміщень і прилеглої території, що проводиться зі застосуванням спеціальної прибиральної техніки й обладнання.

acc5a323a875c83f34f543a8c36ae2cc.md.jpg c828681d3debbd88d11732779b07f037.md.jpg


Укрзализница закончила комплекс работ по модернизации львовского железнодорожного вокзала. Об этом сообщает пресс-центр Львовской железной дороги.

Наряду с масштабной реконструкцией площади Дворцовой во Львове работы по модернизации инфраструктуры не обошли и Главный железнодорожный вокзал.

Чтобы ремонтные работы не повлияли на стабильную работу центрального пассажирского узла, проход к главному зданию вокзала осуществлялся через ограждены коридоры, ведущие к центральному входу и в пригородный кассовый зал. Специалисты Львовского территориального управления филиала "Центр строительных работ и эксплуатации сооружений" выполнили работы по ремонту аварийных участков ступеней к первому перрону с западной стороны. Отремонтирован и побелен фасад главного здания вокзала со стороны первого пассажирского перрона. Непосредственно на перроне окрашены конструктивные элементы опор дебаркадера.

"Эти работы строители выполняли поэтапно, чтобы минимизировать неудобства для пассажиров, прибывающих и отправляющихся из Львова ", - отмечают в пресс-центре.

Кроме того, для улучшения навигации по Главному железнодорожному вокзалу Львова на торцах накрытия над платформами на конструктивных элементах дебаркадера установлены натяжные баннеры с надписями "Восточная сторона" и "Западная сторона".

Наряду с комплексом ремонтных работ железнодорожники реализуют ряд мероприятий для поддержания объектов вокзального комплекса в надлежащем санитарно-техническом и эстетическом состоянии. В частности, пересмотрены и откорректированы технологию уборки помещений и прилегающей территории проводится с применением специальной уборочной техники и оборудования.