туризм, маршрутНа засіданні комісії у Львівській ОДА затвердили перелік створення мережі шляхів активного туризму на території області. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Сьогодні, 27 червня, відбулось засідання комісії з питань створення мережі шляхів активного туризму на території Львівської області, під час якої затвердили перелік шляхів для ознакування.

Відтак в період з липня до вересня 2019 року за кошти обласного, місцевого бюджетів та залучені кошти партнерів, на Львівщині ознакують сім шляхів активного туризму загальною протяжністю 137,1 км, з яких п`ять пішохідних:

  • №5016та №5017 На "Вежу Пам’яті": 17 км;
  • №1 "Із Сопота до Тустані": 18 км;
  • №5015 На гору Пікуй: 12 км;
  • №507 До Костелу Всіх Святих у с. Годовиця: 9,1 км;

Та два велосипедних:

  • №490 До Ведмежого притулку "Домажир": 60 км;
  • №12 м. Самбір – с. Сприня, 21 км.

Окрім цього, голова комісії Роман Филипів доручив департаменту екології та природних ресурсів, управлінню туризму та курортів облдержадміністраціїопрацюватипитання врегулювання їзди на квадроциклах і джипах на території об`єктів природньо-заповідного фонду.


На заседании комиссии во Львовской ОГА утвердили перечень сети путей активного туризма на территории области. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Сегодня, 27 июня, состоялось заседание комиссии по вопросам создания сети путей активного туризма на территории Львовской области, во время которой утвердили перечень путей для обозначения.

Поэтому в период с июля по сентябрь 2019 за средства областного, местного бюджетов и привлеченные средства партнеров, на Львовщине обозначат семь путей активного туризма общей протяженностью 137,1 км, из которых пять пешеходных:

№5016та №5017 На "Башню Памяти": 17 км;

№1 "От Сопота до Тустани": 18 км;

№5015 На гору Пикуй 12 км;

№507 К костелу Всех Святых в с. Годовица: 9,1 км;

И два велосипедных:

№490 К Медвежьему убежищу "Домажир" 60 км;

№12 г. Самбор - с. Спрыня, 21 км.

Кроме этого, председатель комиссии Роман Филипп поручил департаменту экологии и природных ресурсов, управлению туризма и курортов облдержадминистрацииопрацюватипитання урегулирования езды на квадроциклах и джипах на территории объектов природно-заповедного фонда.