ДТП, автобус, смерть, водительГУ Держпраці у Львівській області розслідують ДТП, в якому загинув водій автобуса, який перевозив пасажирів рейсом Неаполь – Миколаїв. Про це повідомляється на сайті ГУ Держпраці у Львівській області.

Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, 18.06.2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з водієм (1987 року народження) ФОП Сасіна В.М.

Водій перебував у рейсі з перевезення пасажирів за маршрутом Неаполь-Миколаїв. 18.06.2019 року близько 02:45, в межах смт. Війтівці Хмельницької обл., автобус зіткнувся з автомобільним тягачем (ІВЕКО), який рухався в попутному напрямку. Потерпілий знаходився на відпочинковому кріслі для водія, за кермом автобуса був напарник. Внаслідок ДТП потерпілий отримав травму шийного відділу хребта і був доправлений у лікарню смт. Волочиськ, де помер. Водій  не постраждав.


ГУ Гоструда во Львовской области расследуют ДТП, в котором погиб водитель автобуса, который перевозил пассажиров рейсом Неаполь - Николаев. Об этом сообщается на сайте ГУ Гоструда во Львовской области.

Как говорится в сообщении, поступившем с предприятия, 18.06.2019 года произошел несчастный случай со смертельным исходом с водителем (1987 года рождения) ФЛП Сасин В.М.

Водитель находился в рейсе по перевозке пассажиров по маршруту Неаполь-Николаев. 18.06.2019 года около 2:45, в пределах пгт. Войтовцы Хмельницкой области, автобус столкнулся с автомобильным тягачом (ИВЕКО), который двигался в попутном направлении. Пострадавший находился на кресле для отдыха водителя, за рулем автобуса был напарник. В результате ДТП пострадавший получил травму шейного отдела позвоночника и был доставлен в больницу пгт. Волочиск, где скончался. Водитель не пострадал.