На території Львівської області працює снігоочисна техніка. Про це інформують у департаменті дорожнього господарства Львівської ОДА.

Уночі , 8 грудня, для очищення доріг державного та місцевого значення від снігу задіяли 158 одиниць техніки. Використали 1701,4 тонн піщано-соляної суміші для механізованої та ручної підсипки.

Відтак, Служба автомобільних доріг у Львівській області задіяла 100 одиниць техніки та використала  1118,4 тонн піщано-соляної суміші. Своєю чергою, департамент дорожнього господарства облдержадміністрації залучив до очищення доріг 58 технічних засобів та використав   583 тонн піщано-соляної суміші.

На території Львівської області температура від -1°С до -7°С. Метеорологи попереджають про ожеледицю, яка буде на дорогах усіх західних областей. Просимо водіїв бути уважними та обережними за кермом.

Львівська облдержадміністрація закликає мешканців області та гостей дотримуватися правил дорожнього руху. У разі виявлення не розчищених або не посипаних доріг звертайтесь на гарячу лінію області "112".