граница, оружие, МедикаПольські прикордонники затримали громадянина України на польському боці кордону. Під час обшуку виявилося, що із собою він віз вісім набоїв до вогнепальної зброї калібром 5,6 мм. Про це повідомляє Польське радіо

Працівники польської прикордонної служби на прикордонному переході в Медиці затримали у четвер громадянина України, який перебував у розшуку, – повідомила Польському пресовому агентству (PAP) речниця Бескидського відділу прикордонної служби в Перемишлі майор Ельжбєта Пікор. Вона додала, що чоловік вже протягом кільканадцяти місяців розшукувався польськими правоохоронними органами за податкові злочини.

"35-річний українець хотів в’їхати до Польщі. У ході перевірки бази даних прикордонники з’ясували, що протягом кільканадцяти місяців його розшукують польські правоохоронні органи", – зазначила Пікор.

Під час обшуку виявилося, що із собою він віз вісім набоїв до вогнепальної зброї калібром 5,6 мм, не маючи дозволу на її перевезення. Громадянина України затримали і переказали в руки поліції в Медиці. Йому загрожує позбавлення волі від 6 місяців до 8 років. Про подальшу долю затриманого рішення прийме суд.


Польские пограничники задержали гражданина Украины на польской стороне границы. Во время обыска оказалось, что с собой он вез восемь патронов к огнестрельному оружию калибра 5,6 мм. Об этом сообщает Польское радио

Работники польской пограничной службы на пограничном переходе в Медыке задержали в четверг гражданина Украины, который находился в розыске, - сообщила Польскому агентству (PAP) пресс-секретарь Бескидского отдела пограничной службы в Перемышле майор Эльжбета Пикор. Она добавила, что человек уже в течение нескольких десятков месяцев разыскивался польскими правоохранительными органами за налоговые преступления.

"35-летний украинец хотел въехать в Польшу. В ходе проверки базы данных пограничники выяснили, что в течение нескольких десятков месяцев его разыскивают польские правоохранительные органы", - отметила Пикор.

Во время обыска оказалось, что с собой он вез восемь патронов к огнестрельному оружию калибра 5,6 мм, не имея разрешения на ее перевозку. Гражданина Украины задержали и передали в руки полиции в Медыке. Ему грозит лишение свободы от 6 месяцев до 8 лет. О дальнейшей судьбе задержанного решение примет суд.