АТО, Виктор Матюхин, похороныБійця Віктора Матюхіна поховають сьогодні на Личакові. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Бійця Першої штурмової роти ДУК ПС Віктора Матюхіна, який загинув внаслідок обстрілу у с. Піски, поховають сьогодні на полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища у Львові.

О 10.30 домовина з тілом бійця вирушить з моргу. Об 11.00 відбудеться Чин похорону у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла на вул. Театральній, 11. Об 11.45 домовину з тілом з храму повезуть на Личаківське кладовище. Чин погребення розпочнеться о 12.00 на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №76.

Нагадаємо, зі слів друзів, Віктор переїхав з Казахстану в Україну, вивчив мову. Проживав у Львові. У Героя залишилась дружина.


Бойца Виктора Матюхина похоронят сегодня на Лычакове. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Бойца Первой штурмовой роты ДУК ПС Виктора Матюхина, который погиб в результате обстрела в с. Пески, похоронят сегодня на поле почетных захоронений №76 Лычаковского кладбища во Львове.

В 10.30 гроб с телом бойца отправится из морга. В 11.00 состоится Чин похорон в гарнизонном храме св. ап. Петра и Павла на ул. Театральной, 11. 11.45 гроб с телом из храма повезут на Лычаковское кладбище. Чин погребения начнется в 12.00 на Лычаковском кладбище на поле почетных захоронений №76.

Напомним, по словам друзей, Виктор переехал из Казахстана в Украину, выучил язык. Проживал во Львове. У Героя осталась жена.