питание, школы, детсады, ЛьвовДепутати Львівської міськради затвердили програму безоплатного харчування дошкільнят та учнів на наступний рік. Про це повідомляє Dailylviv

Безоплатне харчування у школах отримують учні початкової школи, а також дошкільнята й учні старшої школи з соціально-незахищених та пільгових категорій населення. На сесії Львівської міської ради, за даними видання, прийняли рішення про затвердження такої програми на наступний рік.

Начальник управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик зазначила:

"Вартість харчування становитиме приблизно 11 гривень для учнів перших-четвертих класів і дітей з багатодітних родин, і для дітей із малозабезпечених сімей така вартість харчування становитиме 13 гривень 10 копійок. Змін ніяких немає. Вартість харчування ми зможемо переглянути тільки у тому випадку, коли буде відбуватися уточнення до бюджету, у зв’язку з прийняттям державного бюджету України".


Депутаты Львовского горсовета утвердили программу бесплатного питания дошкольников и учеников на следующий год. Об этом сообщает Dailylviv

Бесплатное питание в школах получают ученики начальной школы, а также дошкольники и ученики старших классов из социально-незащищенных и льготных категорий населения. На сессии Львовского городского совета, по данным издания, приняли решение об утверждении такой программы на следующий год.

Начальник управления образования Львовского городского совета Звездная Довганик отметила:

"Стоимость питания составит примерно 11 гривен для учеников первых-четвертых классов и детей из многодетных семей, для детей из малообеспеченных семей такая стоимость питания составит 13 гривен 10 копеек. Изменений никаких нет. Стоимость питания мы сможем посмотреть только в том случае, когда будет происходить уточнения в бюджет, в связи с принятием государственного бюджета Украины".