Аварии, ДТП, гололедСьогодні, 8 грудня, на Львівщині сталася рекордна кількість ДТП.

Про це повідомили в "Варті-1".

Так, у Львові неподалік від вул. Шевченка сталася потрійна ДТП. Аварія сталася і на вул. Коперника. В результаті ДТП автомобіль заблокував дорогу. Рух ускладнений.

У Винниках на вул. Госпітальній маршрутне таксі зіткнулося з мікроавтобусом. На щастя, обійшлося без жертв. У Львові, на кільці Чорновола-Липинського, не розминулися три маршрутки: 50-та, 53-тя і 37-ма. Один водій маршрутки не встиг загальмувати, а іншу занесло на повороті.

За словами прес-секретаря патрульної поліції міста Катерини Рибій, аварій на дорогах Львівщини сьогодні дуже багато, патрульні не встигають про них повідомляти.


Сегодня, 8 декабря, на Львовщине произошло рекордное количество ДТП.

Об этом сообщили в "Варте-1".

Так, во Львове неподалеку от ул. Шевченко произошло тройная ДТП. Авария произошла и на ул. Коперника. В результате ДТП автомобиль заблокировал дорогу. Движение затруднено.

В Винниках на ул. Госпитальной маршрутное такси столкнулось с микроавтобусом. К счастью, обошлось без жертв. Во Львове, на кольце Чорновила-Липинского, не разминулись три маршрутки: 50-я, 53-я и 37-я. Один водитель маршрутки не успел затормозить, а другую занесло на повороте.

По словам пресс-секретаря патрульной полиции города Екатерины Рыбий, аварий на дорогах Львовщины сегодня очень много, патрульные не успевают о них сообщать.

Аварии, ДТП, гололед