петиция, Андрей Садовый, ответНарешті міська рада Львова відповіла на петиції, що набрали необхідну кількість підписів. Більшість з них очікувала відповідь ще з липня. Про це стало відомо з Єдиної системи місцевих петицій. l

Отже, міський голова Львова Андрій Садовий відповів на шість петицій:

Зобов'язати власників собак прибирати екскременти за своїми вихованцями (511 підпис).

"12 липня 2018 року депутатами підтримано електронну петицію "Зобов’язати власників собак прибирати екскременти за своїми вихованцями". Найближчим часом буде презентовано дорожню карту вирішення проблем, порушених петицією".

Заборонити будівництво сміттєпереробного заводу на Пластовій 13. Знайти ділянку для будівництва за межами міста Львова (519 підписів).

"На пленарному засіданні Львівської міської ради 20 вересня 2018 року депутати не підтримали електронну петицію.

Організація кімнат матері та дитини в амбулаторіях та поліклініках міста (515 підписів).

"Вказана петиція розглядалася на пленарному засіданні Львівської міської ради 20 вересня 2018 року. За результатами голосування, депутатами підтримано електронну петицію "Організація кімнат матері та дитини в амбулаторіях та поліклініках міста". Дорожню карту вирішення проблеми, яка порушена петицією буде представлено на найближчому або наступному за ним пленарному засіданні Львівської міської ради".

"Ні" - забудові 100-річних ґрунтових кортів на Мельника, 18! (523 підписи).

"Вказана петиція розглядалась на пленарному засіданні Львівської міської ради 20 вересня 2018 року. За результатами голосування електронну петицію "НІ!" - забудові 100-річних ґрунтових кортів на Мельника, 18!" не було підтримано".

Провести реконструкцію Палацу спорту "Україна" на вул. Мельника, 18 (514 підписи).

"20 вересня 2018 року депутатами на пленарному засіданні Львівської міської ради підтримано електронну петицію "Провести реконструкцію Палацу спорту "Україна" на вул. Мельника, 18". Найближчим часом буде презентовано дорожню карту вирішення проблем, порушених петицією".

Побудувати комплекс із переробки відходів у Львові (572 підписи).

"Вказана петиція розглядалась на пленарному засіданні Львівської міської ради 20 вересня 2018 року. Депутатами Львівської міської ради не підтримано петицію".

Всі відповіді на них опубліковані 29 жовтня.


Наконец городской совет Львова ответил на петиции, набравшие необходимое количество подписей. Большинство из них ожидало ответ еще с июля. Все ответы на них опубликованы 29 октября. Об этом стало известно из Единой системы местных петиций. 

Итак, мэр Львова Андрей Садовый ответил на шесть петиций:

Обязать владельцев собак убирать экскременты за своими питомцами (511 подпись).

"12 июля 2018 депутатами поддержана электронная петиція "Обязать владельцев собак убирать экскременты за своими питомцами". В ближайшее время будет представлена дорожная карта решения проблем, затронутых петицией".

Запретить строительство мусороперерабатывающего завода на Пластовой 13. Найти участок для строительства за пределами города Львова (519 подписей).

"На пленарном заседании Львовского городского совета 20 сентября 2018 депутаты не поддержали электронную петицию" Запретить строительство мусороперерабатывающего завода на Пластовой 13. Найти участок для строительства за пределами города Львова"".

Организация комнат матери и ребенка в амбулаториях и поликлиниках города (515 подписей).

"Указанная петиция рассматривалась на пленарном заседании Львовского городского совета 20 сентября 2018. По результатам голосования, депутатами поддержана электронная петиція "Организация комнат матери и ребенка в амбулаториях и поликлиниках города". Дорожную карту решения проблемы, которая поднята петицией, представят на ближайшем или следующем за ним пленарном заседании Львовского городского совета".

"Нет" - застройке 100-летних грунтовых кортов на Мельника, 18! (523 подписи).

"Указанная петиция рассматривалась на пленарном заседании Львовского городского совета 20 сентября 2018. По результатам голосования электронную петиція не была поддержана".

Провести реконструкцию Дворца спорта "Украина" на ул. Мельника, 18 (514 подписи).

"20 сентября 2018 депутатами на пленарном заседании Львовского городского совета поддержали электронную петицию" Провести реконструкцию Дворца спорта "Украина" на ул. Мельника, 18 ". В ближайшее время будет представлена дорожная карта решения проблем, затронутых петицией".

Построить комплекс по переработке отходов во Львове (572 подписи).

"Указанная петиция рассматривалась на пленарном заседании Львовского городского совета 20 сентября 2018. Депутатами Львовской городского совета не поддержали петицию".