блокираторы, Дрогобыч, парковкаУ Дрогобичі задля боротьби з порушниками правил дорожнього руху придбають пристрої для блокування транспортних засобів. Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради.

Згідно з аналізом, проведеним Дрогобицьким відділом поліції у Львівській області, у Дрогобичі спостерігається тенденція до збільшення ДТП як і з травматичними, так і з смертельними наслідками. Одним з чинників ДТП є нехтування правил паркування автомобілів.

На засіданні сесії Дрогобицької міської ради 3 листопада було прийнято рішення про фінансування з міського бюджету Програми придбання технічних пристроїв для блокування транспортних засобів на 2017 рік. Виділено 13600,00 грн. на придбання 16-ти технічних пристроїв. Працівники поліції використовуватимуть їх у разі виявлення порушення правил зупинки та паркування транспортних засобів. Цю програму було розроблено з урахуванням досвіду міста Львова.


В Дрогобыче для борьбы с нарушителями правил дорожного движения приобретут устройства для блокировки транспортных средств. Об этом сообщает пресс-служба Дрогобычского городского совета.

Согласно анализу, проведенному Дрогобычским отделом полиции во Львовской области, в Дрогобыче наблюдается тенденция к увеличению ДТП как и с травматическими, так и с смертельным исходом. Одним из факторов ДТП является пренебрежение правилами парковки автомобилей.

На заседании сессии Дрогобычского городского совета 3 ноября было принято решение о финансировании из городского бюджета Программы приобретения технических устройств для блокировки транспортных средств на 2017 год. Выделено 13600,00 грн. на приобретение 16-ти технических устройств. Работники полиции будут использовать их в случае выявления нарушения правил остановки и парковки транспортных средств. Эта программа была разработана с учетом опыта Львова.