изнасилование, БускУ Буську чоловік здійснив спробу зґвалтування місцевої жительки. Поліція встановила зловмисника. Про це повідомляє "Буський портал". 

Мешканець м. Буськ, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 5 листопада 2017 року, увійшовши у помешкання місцевої жительки всупереч її волі, намагався зґвалтувати останню. Про це проінформували у Буському відділі Радехівської місцевої прокуратури.

За даним фактом СВ Буського ВП Кам’янка-Бузького ВП ГУ НП у Львівській області відкрито кримінальне провадження. Зловмисника встановлено та останньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15-ч.1 ст.152 КК України. До Буського районного суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. За вчинення вказаного злочину зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.


В Буске мужчина совершил попытку изнасилования местной жительницы. Полиция установила злоумышленника. Об этом сообщает "Буский портал". 

Житель Буска, находясь в состоянии алкогольного опьянения, 5 ноября 2017 года, войдя в помещение местной жительницы вопреки ее воле, пытался изнасиловать ее. Об этом проинформировали в Бусском отделе Радеховской местной прокуратуры.

По данному факту СО Бусского ОП Каменка-Бугского ОП ГУ НП во Львовской области открыто уголовное производство. Злоумышленник установлен, ему сообщено о подозрении в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.3 ст.15-ч.1 ст.152 УК Украины. В Бусский районный суд направлено ходатайство об избрании меры пресечения в виде круглосуточного домашнего ареста. За совершение указанного преступления злоумышленнику грозит наказание в виде лишения свободы на срок от трех до пяти лет.