Женщина, мошенница, деньги​Львів’янин віддав візовій шахрайці 3,5 тисячі гривень.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Залізничний відділ поліції звернувся 29-річний львів’янин, котрий повідомив, що жінка, з якою він недавно познайомився, пообіцяла йому допомогти у виїзді за кордон, а саме у виготовленні візи. За свої послуги жінка хотіла 3,5 тис. грн.

Гроші шахрайка попросила перерахувати на банківський рахунок, що чоловік і зробив. Проте, обіцяних документів він так і не отримав, а спроби повернути гроші виявились марними. Тоді чоловік звернувся за допомогою до поліції.

Правоохоронці встановили особу зловмисниці. Також встановлено, що їй у "роботі" допомагала 17-річна дівчина, львів’янка.

Проводяться слідчі дії, поліцейські встановлюють причетність зловмисниць до скоєння інших подібних злочинів.


Львовянин отдал визовой мошеннице 3,5 тысячи гривен.

Об этом сообщили в отделе коммуникации Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

В Железнодорожный отдел полиции обратился 29-летний львовянин, который сообщил, что женщина, с которой он недавно познакомился, пообещала ему помочь в выезде за границу, а именно в изготовлении визы.

За свои услуги женщина хотела 3,5 тыс. грн. Деньги мошенница попросила перечислить на банковский счет, что парень и сделал.

Однако обещанных документов он так и не получил, а попытки вернуть деньги оказались тщетными. Тогда мужчина обратился за помощью в полицию. Правоохранители установили личность злоумышленницы. Также установлено, что ей в "работе" помогала 17-летняя девушка, львовянка.

Проводятся следственные действия, полицейские устанавливают причастность злоумышленниц к совершению других подобных преступлений.