рубли, фальшивые рубли, обменЗ'явилися нові деталі обміну киянином фальшивих рублів у Львові.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

Як встановили поліцейські, зловмисник, який нещодавно намагався обміняти в банку 30 тисяч підроблених російських рублів в п'ятитисячних купюрах, причетний до скоєння інших подібних злочинів у Львові.

До Галицького відділу поліції надійшло повідомлення від керівника служби безпеки одного з львівських банків про те, що невідомий чоловік обміняв на гривні 35 тисяч російських рублів, які виявилися підробленими.

Всі купюри, які зловмисник передав касирові, були номіналом 5 тисяч рублів. Незабаром суд обере для затриманого запобіжний захід, правоохоронці перевіряють його причетність до скоєння інших подібних злочинів.


Появились новые детали обмена киевлянином фальшивых рублей во Львове.

Об этом сообщили в Главном управлении Национальной полиции во Львовской области.

Как установили полицейские, злоумышленник, который недавно пытался обменять в банке 30 тысяч поддельных российских рублей в пятитысячных купюрах, причастен к совершению других подобных преступлений во Львове.

В Галицкий отдел полиции поступило сообщение от руководителя службы безопасности одного из львовских банков о том, что неизвестный мужчина обменял на гривны 35 тысяч российских рублей, которые оказались поддельными.

Все купюры, которые злоумышленник передал кассиру, были номиналом 5 тысяч рублей. Вскоре суд изберет для задержанного меру пресечения, правоохранители проверяют его причастность к совершению других подобных преступлений.