Бабкин, концерт, скандал, ЛьвовАктивісти у Львові блокували концерт харків'янина Сергія Бабкіна, не давши йому виступити. Про це співак повідомив на своїй сторінці у Facebook

Причина - звинувачення Сергія в виступах в Росії і окупованому Криму. Люди, що прийшли на концерт, не змогли пройти всередину. Протестуючі активісти відштовхували бажаючих відвідати концерт. В результаті довелося втрутитися співробітникам поліції, через що почалися зіткнення з активістами. В результаті декількох годин протестів виступ харків'янина було скасовано.

"Ми зробили все можливе і залежне від нас, щоб концерт відбувся. За день до концерту у Львові я подзвонив ініціатору блокування концерту Антону Петровському і запропонував зустрітися з ним в 12.00 в Музеї Ідей. Але він мені чітко дав зрозуміти, що один зустрічатимуся буде, і що їм потрібен скандал і максимальна увага, пов'язана з ним.

Як тільки всі можливості мирного діалогу закінчилися, ми прийняли рішення скасувати концерт, боячись за безпеку людей, що стоять на вулиці", - так прокоментував Сергій Бабкін інцидент. А також пояснив своє ставлення до патріотизму, громадянської позиції та концертів в Росії.


Активисты во Львове блокировали концерт харьковчанина Сергея Бабкина, не дав ему выступить. Об этом певец сообщил на своей странице в Facebook

Причина – обвинение Сергея в выступлениях в России и оккупированном Крыму. Люди, пришедшие на концерт, не смогли пройти внутрь. Протестующие активисты отталкивали желающих посетить концерт. В результате пришлось вмешаться сотрудникам полиции, из-за чего начались столкновения с активистами. В результате нескольких часов протестов выступление харьковчанина было отменено.

"Мы сделали все возможное и зависящее от нас, чтобы концерт состоялся. За день до концерта во Львове я позвонил инициатору блокирования концерта Антону Петровскому и предложил встретиться с ним в 12.00 в Музее Идей. Но он мне четко дал понять, что один встречаться не будет, и что им нужен скандал и максимальное внимание, связанное с ним.

Как только все возможности мирного диалога закончились, мы приняли решение отменить концерт, боясь за безопасность людей, стоящих на улице", – так прокомментировал Сергей Бабкин инцидент. А также объяснил свое отношение к патриотизму, гражданской позиции и концертам в России.