Водитель, мигалки, Lexus, автомобиль

На Львівщині патрульна поліція перехопила автомобіль Lexus із "мигалками".

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

За даними правоохоронців, на службу "102" надійшов виклик про позашляховик, який грубо порушує правила дорожнього руху та рухається по трасі в напрямку Києва.

На пості поліції біля с. Великосілки, патрульні зупинили згаданий автомобіль та виявили встановлені проблискові маячки. На водія складено протокол за порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових пристроїв.

Чоловік обурювався, проте коли патрульні повідомили, що поставлять автомобіль на арешт-майданчик, добровільно демонтував приладдя.

Якщо суд встановить вину водія, то йому необхідно буде сплатити штраф в розмірі 8500 гривень з конфіскацією світлових або звукових пристроїв.


На Львовщине патрульная полиция перехватила автомобиль Lexus с "мигалками".

Об этом сообщили в пресс-службе патрульной полиции Львова.

По данным правоохранителей, на службу "102" поступило сообщение о внедорожнике Lexus, который грубо нарушает правила дорожного движения и движется по трассе в направлении Киева.

На посту полиции у с. Великоселки патрульные остановили этот автомобиль и обнаружили установленные проблесковые маячки. На водителя составлен протокол за нарушение требований законодательства по установлению и использованию на транспортном средстве специальных световых или звуковых устройств.

Мужчина возмущался, однако, когда патрульные сообщили, что поставят автомобиль на штрафплощадку, добровольно демонтировал "мигалки".

Если суд установит вину водителя, то он заплатит штраф в размере 8500 гривен с конфискацией световых или звуковых устройств.