Відсьогодні запроваджено зміни в організації дорожнього руху на перехресті вул. Колумба — вул. Тракт Глинянський, а також на ділянці вул. Тракт Глинянський, від вул. Голинського до вул. Колумба.

«На виконання рішення міської комісії з безпеки дорожнього руху від 04.12.2019, на вул. Колумба запроваджується реверсний рух — з 23.00 год. до 14.00 год. дозволено рух в напрямку від вул. Тракт Глинянський до вул. Ніщинського, а з 14.00 год. до 23.00 год. дозволяється рух від вул. Ніщинського до вул. Тракт Глинянський. Разом з тим, при виїзді на вул. Тракт Глинянський з вул. Колумба дозволено поворот праворуч та ліворуч. Ділянка вул. Тракт Глинянський від вул. Голинського до вул. Колумба, яка раніше була односторонньою, відсьогодні буде з двостороннім рухом. Для забезпечення здійснення лівого повороту нанесено дорожню розмітку 1.4, яка позначає ділянку доріг, де заборонено зупинку. Також тепер буде заборонено паркування на вул. Личаківській, від вул. Пасічної до вул. Яловець. Місце зупинки перенесено у кишеню для паркування.

Відповідні дорожні знаки та розмітку встановлено згідно з схемою, погодженою відділом безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у Львівській області", — повідомили у Личаківській РА.