инкассатор, нападение, полицияПоліцейські встановлюють обставини розбійного нападу на львів'янина, який перевозив гроші. Усіх, хто був очевидцем скоєння злочину або володіє інформацією, що може допомогти встановити особи нападників, поліцейські закликають зголоситись на оперативну лінію102. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

5 липня до поліції надійшло повідомлення від 27-річного львів'янина про те, що на вулиці Гетьмана Мазепи у Львові невідомі заволоділи його грошима.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що заявник, працівник одного з львівських підприємств, перевозив гроші у власному автомобілі "Мазда".

Близько 10.40, проїжджаючи вулицею Гетьмана Мазепи, він зупинився на червоний сигнал світлофора. У цей час на нього напали двоє зловмисників - один скористався газовим балончиком, а інший молотком розбив скло у дверцятах автомобіля та заволодів пакунком, у якому за словами заявника були гроші у сумі більше 300 тисяч гривень. Після цього нападники втекли.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування.

Усіх, хто був очевидцем скоєння злочину або володіє інформацією, що може допомогти встановити особи нападників, поліцейські закликають зголоситись на оперативну лінію102.


Полицейские устанавливают обстоятельства разбойного нападения на львовянина, который перевозил деньги. Всех, кто был очевидцем совершения преступления или обладает информацией, которая может помочь установить личности нападавших, полицейские призывают сообщить на оперативную линию102. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

5 июля в полицию поступило сообщение от 27-летнего львовянина о том, что на улице Гетьмана Мазепы во Львове неизвестные завладели его деньгами.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Установлено, что заявитель, работник одного из львовских предприятий, перевозил деньги в собственном автомобиле "Мазда".

Около 10.40, проезжая по улице Гетьмана Мазепы, он остановился на красный сигнал светофора. В это время на него напали двое злоумышленников - один воспользовался газовым баллончиком, а другой молотком разбил стекло в дверце автомобиля и завладел пакетом, в котором, по словам заявителя, были деньги в сумме более 300 000 гривен. После этого нападавшие скрылись.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.4 ст.187 (разбой) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от восьми до пятнадцати лет с конфискацией имущества. Проводится досудебное расследование.

Всех, кто был очевидцем совершения преступления или обладает информацией, которая может помочь установить личности нападавших, полицейские призывают заявить о своем желании на оперативную линию102.