патрульные, спасли

Патрульні врятували чоловіка, який не міг підвестися у власній оселі. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Вчора екіпаж патрульних 4-го батальйону отримали виклик на вулицю Чернігівську, де в одній з квартир перебуває чоловік, 1932 року народження, який впав та не може підвестися.

Інспектори викликали службу аварійного відкривання дверей, попередньо взявши дозвіл в родичів чоловіка, проте вони не змогли відчинити двері. Тоді патрульний, Василь Тарнавський, спільно з інспектором ДСНС, за допомогою двох драбин заліз на балкон четвертого поверху та відчинив двері бригаді швидкої медичної допомоги.

Власник квартири лежав на землі та не міг поворухнутися. Патрульний допоміг лікарям його підняти та покласти на ліжко для обстеження. Тепер чоловіку нічого не загрожує.


Патрульные спасли мужчину, который не мог встать в собственном доме. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Вчера экипаж патрульных 4-го батальона получили вызов на улицу Черниговскую, где в одной из квартир находится человек, 1932 года рождения, который упал и не может подняться.

Инспекторы вызвали службу аварийного открывания дверей, предварительно взяв разрешение у родственников мужчины, однако они не смогли открыть дверь. Тогда патрульный, Василий Тарнавский, совместно с инспектором ГСЧС, с помощью двух лестниц залез на балкон четвертого этажа и открыл дверь бригаде скорой медицинской помощи.

Владелец квартиры лежал на земле и не мог пошевелиться. Патрульный помог врачам его поднять и положить на кровать для обследования. Теперь мужчине ничего не угрожает.