ремонт, дорога, улица, ПластоваяВід сьогодні відновлюються роботи з капітального ремонту вул. Пластової. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, від сьогодні, 8 липня, до 22.00 30 грудня 2019 року, у зв’язку з ремонтними роботами, буде перекрито для руху транспорту вул. Пластову, на ділянці від вул. Богданівської до вул. Бескидської.

На час проведення ремонтних робіт об’їзд дороги здійснюватиметься відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Нагадаємо, за інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, цього року будуть завершені ремонтні роботи, розпочаті у минулих роках на 8 об’єктах — це завершення робіт з будівництва гравійної дороги до мікрорайону "Білогорща", ремонт вул. Замарстинівської, ремонт вул. Пластової, ремонт вул. Зеленої (завершено), ремонт вул. Збиральної (завершено), ремонт вул. Пулюя-Трускавецька, ремонт вул. Зимновідська-Станційна, та ремонт вул. Городоцька, 166.

Капітальний ремонт вул. Пластової проводиться на ділянці від вул. Богданівської до вул. Бескидської. Загальна довжина дороги, яку ремонтують, — 1194 м.

Роботи розпочалися минулого року, та були призупинені через необхідність докорегування проекту. Проект пройшов повторну експертизу Державним підприємством "Спеціалізована державна експертна — центральна служба української державної будівельної експертизи" ДП "Укрдержбудекспертиза" у Львівській області від 21 березня 2019р. № 14−0319−19, з загальною кошторисною вартістю 55,3 млн грн.

"Переможцем тендерних торгів стало ТзОВ "НВП Шляхбуд". З ними ЛКП "Львівавтодор" уклало договір у травні 2019 р. Термін виконання робіт 4 місяці від надання дозволу на виконання робіт. Загальна кошторисна вартість на виконання будівельних робіт складає 27,3 млн грн. з ПДВ", — повідомив Олексій Хміль, прес-секретар ЛКП "Львівавтодор".

d4e9060aebfd48095cfd7938859bad28.jpg


С сегодняшнего дня возобновляются работы по капитальному ремонту ул. Пластовой. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского горсовета, с сегодняшнего дня, 8 июля, до 22.00 30 декабря 2019, в связи с ремонтными работами, будет перекрыто для движения транспорта ул. Пластовая, на участке от ул. Богдановской до ул. Бескидской.

На время проведения ремонтных работ объезд дороги будет осуществляться в соответствии с разработанной временной схемой организации дорожного движения.

Напомним, по информации департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского горсовета, в этом году будут завершены ремонтные работы, начатые в прошлых годах на 8 объектах - это завершение работ по строительству гравийной дороги в микрорайон "Белогорща", ремонт ул. Замарстиновской, ремонт ул. Пластовой, ремонт ул. Зеленой (завершено), ремонт ул. Уборочной (завершен), ремонт ул. Пулюя-Трускавецкая, ремонт ул. Зимновидская-Станционная и ремонт ул. Городецкая, 166.

Капитальный ремонт ул. Пластовой проводится на участке от ул. Богдановской до ул. Бескидской. Общая длина дороги, которую ремонтируют, - 1194 м. Работы начались в прошлом году, и были приостановлены из-за необходимости корректировки проекта. Проект прошел повторную экспертизу Государственным предприятием "Специализированная государственная экспертная - центральная служба украинской государственной строительной экспертизы" ГП "Укргосстройэкспертиза" во Львовской области от 21 марта 2019 г. № 14-0319-19, с общей сметной стоимостью 55,3 млн грн.

"Победителем тендерных торгов стало ООО "НПП Дорстрой". С ними ЛКП "Львовавтодор" заключило договор в мае 2019. Срок выполнения работ 4 месяца от предоставления разрешения на выполнение работ. Общая сметная стоимость на выполнение строительных работ составляет 27,3 млн грн. с НДС", - сообщил Алексей Хмель, пресс-секретарь ЛКП "Львовавтодор".