фотографироваться с животными, решение горсоветаМіська рада заборонила розташування об’єктів для надання послуг у сфері відпочинку та розваг в центрі міста, а також фото-послуги з використанням тварин. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради прийняли рішення про затвердження Положення про порядок надання послуг у сфері відпочинку та розваг на території м. Львова. Положення передбачає низку умов, від виконання яких залежить дозвіл на надання послуг у сфері відпочинку та розваг у Львові. Зокрема, це:

  • часові межі надання послуг – їх визначає суб’єкт господарювання, проте в межах з 9.00 до 22.00
  • заборона розміщення об’єктів для надання послуг у сфері відпочинку та розваг на просп. Свободи (у тому числі на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької) – ареал, обмежений вул. Торговою, вул. С. Наливайка, вул. Січових Стрільців, вул. Ю. Словацького, вул. Стефаника, вул. Дж. Дудаєва, просп. Т. Шевченка, вул. О. Герцена, вул. І. Франка, вул. Підвальною, а також на пл. Ринок та в радіусі 100 м від комунальних дитячо-спортивних майданчиків.
  • заборона надання фото-послуг з використанням тварин.

Городской совет запретил размещение объектов для предоставления услуг в сфере отдыха и развлечений в центре города, а также фото-услуги с использованием животных. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня во время пленарного заседания сессии Львовского городского совета утверждено Положение о порядке предоставления услуг в сфере отдыха и развлечений на территории Львова. Положение предусматривает ряд условий, от выполнения которых зависит разрешение на предоставление услуг в сфере отдыха и развлечений во Львове. В частности, это:

  • временные рамки предоставления услуг - в пределах с 9.00 до 22.00
  • запрет размещения объектов для предоставления услуг в сфере отдыха и развлечений на просп. Свободы (в том числе на площади перед Львовским национальным академическим театром оперы и балета имени Соломии Крушельницкой) - ареал, ограниченный ул. Торговой, ул. С. Наливайко, ул. Сечевых Стрельцов, ул. Ю. Словацкого, ул. Стефаника, ул. Дж. Дудаева, просп. Т. Шевченко, ул. А. Герцена, ул. И. Франко, ул. Подвальной, а также на пл. Рынок и в радиусе 100 м от коммунальных детско-спортивных площадок.
  • запрет предоставления фото- услуг с использованием животных.